Blow-up

Streg-optagelser

Kontaktfilm


Det er stadig muligt at få lavet "gammeldags" filmarbejde , lavet af ægte litografer ( dog uden kittel!) på store kameraer med kæmpe specialoptikker fremstillet af Rodenstock.

Vi har specialiseret os i at lave blow-up - op-og nedfotografering med minimalt reprotab og har leveret film til reprobranchen siden 1978.


Blow-up

Vi har fået nyt udstyr så vi nu er i stand til at lave blow-up i formater op til 155 x 300 cm - om nødvendigt er det muligt at øge formatet -

kontakt os venligst foryderligere information.

Teknisk information:

Blow-up film laves ud fra et mellemformat , oftest negative ret-eller spejl-vendte film med en rasterfinhed på 80 # pr cm. - som ender som positive film. Laves mellemformatet i en rasterfinhed der er finere end 80# pr cm. f.ex 100-120 # pr cm er det en god ide at kontakte os først for at få et optimalt resultat. Vi har lavet opgaver med et mellem-format som var lavet i 160 # pr cm med tilfredsstillende resultat.

Max.originalformat:  86 x 62 cm.
Max.filmformat:  155 x 300 cm.
Max.papirformat:  155 x 300 cm.
Filmbredder:  61-76-90-105-130-155 cm.

Streg-optagelser

Vi affotograferer store streg-originaler såsom landkort , store tekniske tegninger etc. som ved hjælp af vores Rodenstock objektiver bliver gen-givet i optimal kvalitet hvad angår skarphed og forvrængning.

Stregoptagelser leveres som film, papir eller digitalt.


Top